Strategie advies

Uw organisatie en uw branche kent u natuurlijk het beste. Toch kan een buitenstaander u soms net een stap verder helpen. Niet gewoon een frisse blik, maar een gespecialiseerd iemand. Durft u het aan? 

De ontwikkelingen gaan snel. Internet heeft veel branches sterk veranderd. Voorspeld wordt dat ook Big Data en Domotica grote veranderingen teweeg gaan brengen. Zo zijn er nog meer ontwikkelingen.

Het roept de vraag op: hoe kunnen we als organisatie hier nu al op inspelen? Welke initiatieven kunnen we alvast nemen, zodat we straks een voorsprong hebben? 

Specialisatie in strategie

Potential is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Big Data en Virtual Reality maar ook andere trends. Kennis die is ontstaan door het zich jarenlang bezighouden met trends en ontwikkelingen, in een groot aantal branches, in veel verschillende organisaties. 

Deze kennis kan uw organisatie verder helpen. Maar het gaat niet alleen om de kennis. Het gaat ook om een manier van kijken, een methodiek die gedurende verschillende strategie opdrachten is ontwikkeld: 'Structured Strategy'.

Hierdoor kan Potential u een stap verder helpen. Een nieuwe visie ontwikkelen, mogelijkheden tonen die niet eerder waren onderkend. Geen luchtkastelen, maar ideeën die uitvoerbaar zijn, passen bij uw organisatie. Bij organisaties als Essent, ABN AMRO en TenCate Grass is het gelukt.

Wat mag u verwachten van Potential?

Potential weet in korte tijd de volgende zaken tot stand te brengen;

  • Een strategisch plan welke ontwikkelingen interessant zijn voor uw organisatie en hoe u hierop in kunt spelen.
  • Projectleiding op het gebied van productontwikkeling en communicatie.


Wilt u dat ook uw organisatie klaar is voor de toekomst?
 

Neem nu contact op!       Een gesprek is gratis en vrijblijvend.