Potential

Op zoek naar mogelijkheden om te groeien? Nieuwe markten, nieuwe producten? Potential heeft resultaat behaald voor organisaties als Mona, ABN AMRO, Essent en Aviko. Expert in strategische marketing en communicatie. Potential ontdekt uw potentieel!

Potential heeft daarnaast bewezen de praktische uitvoering tot een succes te kunnen maken, als projectleider van multi-disciplinaire teams of als coördinator van multi-mediale campagnes. Ruim 15 nieuwe producten zijn op de markt gebracht, grote reclamecampagnes gecoördineerd. 

Een goed resultaat bereiken, dat doe je niet alleen. Mensen enthousiasmeren, meenemen in het proces, luisteren naar kanttekeningen, inspelen op hun input: daar wordt de uitkomst beter van. Maar ook kijken waar problemen zitten in de samenwerking, afspraken maken, coachen, bijsturen. Potential kijkt naar de potentie van mensen en zorgt dat deze optimaal wordt ingezet. 

Resultaten blijven lang merkbaar. Positieve reacties van medewerkers en collega’s. Organisaties waar 5 jaar na afloop van een project wordt teruggegrepen op de uitkomsten. Reclame campagnes gebaseerd op een strategische koers die 15 jaar geleden is geadviseerd. De lange termijn bewijst de waarde van het gesignaleerde potentieel!