Marketing

Zoekt u een Marketing manager, Product manager of Category manager? Zoekt u iemand die bewezen succesvol is geweest bij A-merken zoals Aviko, ANWB en FrieslandCampina? Neem nu contact op! 

U wilt uw organisatie laten groeien: meer omzet, meer winst.... Samen met de andere medewerkers in uw organisatie werkt u daar hard voor.

Een belangrijke rol bij het realiseren van groei vervult de marketeer. Ziet hij of zij kansen voor nieuwe producten? Hoe verloopt het project om een nieuw product te introduceren? Maken de nieuwe producten uw organisatie ook daadwerkelijk winstgevender? 

Succesvol trackrecord

Potential is verantwoordelijk geweest voor 15 productintroducties, merendeels op basis van eigen ideeën. Maakte de marktanalyse, formuleerde het concept, stelde de business case op en zorgde ervoor dat het product daadwerkelijk werd geïntroduceerd. Als projectleider van een multi-disciplinair team, met vertegenwoordigers van afdelingen zoals marktonderzoek, productontwikkeling, verpakkingsontwikkeling en productie. Deze projecten zijn steeds op tijd en binnen budget verlopen. Jaren later staat een groot deel van deze producten nog steeds op het schap.

Daarnaast zijn assortimenten gerationaliseerd, prijzen aangepast en materialen voor accountmanagers ontwikkeld. Meer omzet en meer winst was het resultaat!

Wat mag u verwachten van Potential?

Potential weet in korte tijd de volgende zaken tot stand te brengen;

  • Een marketing- en communicatieplan 
  • Projectleiding op het gebied van productontwikkeling en communicatie.

Wanneer u besluit om Potential in te huren voor het vervullen van een marketing functie mag u analytisch vermogen, creativiteit, projectleiderskwaliteiten, organisatie sensitiviteit en een focus op uw financieel resultaat verwachten. 

Overtuigd? 

Neem nu contact op!    Een gesprek is gratis en vrijblijvend!