Communicatie

Iemand die verstand heeft van zowel offline als van online communicatie. Helpt kiezen tussen de enorme hoeveelheid mogelijkheden. Zo kunt u de meeste omzet realiseren. Misschien toch maar even afspreken?

Er waren altijd al veel communicatie middelen: TV, radio, print, Direct Mail, etc. Door internet zijn er nog veel meer mogelijkheden bijgekomen. Al deze mogelijkheden verschillen in kosten, maar ook in effectiviteit, zoals een grotere merkbekendheid of een hogere omzet. Wat werkt voor de ene organisatie, kan bij een andere organisatie veel minder effectief zijn. 

Kennis en ervaring met offline en online

Potential heeft ervaring met alle offline en online communicatie kanalen. Heeft campagnes gebriefd, maar ook de resultaten geëvalueerd. Weet wat er wel en niet werkt, en wat past bij welk type organisatie. 

Schakelt u Potential in dan betekent dit voor u dat uw communicatiebudget op de meest effectieve manier wordt ingezet. Op basis van uw doelgroep, organisatie en doelstellingen wordt een optimale mix gemaakt van communicatie mogelijkheden. Zo bereikt u een zo hoog mogelijke omzet!

Afdelingsmanagement

Potential kan deze communicatie voor u realiseren, maar ook uw communicatie afdeling aansturen. Natuurlijk wordt er dan op gelet dat medewerkers bezig zijn met activiteiten die echt waarde toevoegen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het proces en de samenwerking. Uitgangspunt is een stijl van situationeel en dienend leidinggeven waarbij afhankelijk van de situatie, medewerkers meer of minder intensief worden gecoacht. Zo ontstaat er een soepel lopende afdeling waar 1+1=3!

Meer weten?

Neem nu contact op!    Een gesprek is gratis en vrijblijvend!