Communicatie

Communicatie

Iemand die verstand heeft van zowel offline als van online communicatie. Helpt kiezen tussen de enorme hoeveelheid mogelijkheden. Zo kunt u de meeste omzet realiseren. Misschien toch maar even afspreken?

Lees verder

Virtual Reality

Op zoek naar een marketeer met kennis over dit onderwerp? Potential is op de hoogte van de mogelijkheden. Virtual Reality biedt veel kansen. Wilt u hierop inspelen? Potential kan u verder helpen!   

Lees verder

Afdelingsmanagement

Regelmatig 'gedoe' op de afdeling? Potential analyseert de afdeling, geeft visie, brengt structuur aan, verbetert processen en coacht medewerkers. Smeerolie nodig? Neem contact op met Potential! 

Lees verder

Online Strategie cursus

Internet biedt heel veel kansen. Kansen die u zakelijk wilt benutten en waar u op in wilt spelen. Het liefst wilt u zelf aan de slag. Maar waar te beginnen? En hoe kunt u dat het beste aanpakken?

Lees verder

Affiliate Marketing cursus

Affiliate Marketing is een vorm van online adverteren op basis van ‘no cure, no pay’. Wordt er geen product verkocht? Dan zijn er ook geen kosten aan verbonden. Of wilt u juist geld verdienen met uw website? Leer nu alles!

Lees verder