16 apr

Virtual Reality = Geen Virtuele Werkelijkheid

Geplaatst door Potential Marketing

Virtual Reality = Geen Virtuele Werkelijkheid. Het biedt namelijk duidelijke zakelijke kansen! Kansen die veel minder virtueel zijn, veel minder ver van ons af staan dan je misschien zou denken. Op 14 mei 2019 heeft Potential een presentatie verzorgd over dit onderwerp voor het Vrouwennetwerk Rijnstreek.


Virtual Reality is een bijzondere belevenis. En dat dit geen virtuele uitspraak is, konden leden van Vrouwennetwerk Rijnstreek op 14 mei 2019 zelf ervaren. Zij kregen de mogelijkheid om met een speciale VR-bril in een andere wereld te duiken. 

Tijdens deze avond zijn verschillende onderwerpen zijn aan bod gekomen, onder andere het verschil tussen Virtual Reality en Augmented Reality. Wat zijn de bekendste toepassingen? Wat zijn de meest toegankelijke tools om zelf met Virtual en Augmented Reality aan de slag te gaan?

Deelnemers hadden de mogelijkheid om concrete voorbeelden mee naar huis te nemen en aan anderen te laten zien. Ooit gedacht dat er een luipaard door jouw gang zou kunnen lopen?


 
 

Tijdens deze bijeenkomst is gebruik gemaakt van de volgende apps en markers:

 ICOON APP  OMSCHRIJVING / NAAM APP  MARKER
  Luipaard: app Arloopa     Marker
  Horloges: AR-watches     Marker  
  Visitekaartje: HP Reveal    Zelf te bepalen
  Bewegende kleurplaat: Quiver    Kleurplaat Wil je meer weten? 

Neem contact op! Een gesprek is gratis en vrijblijvend!

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Reacties